Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina grundläggande behov



Mina grundläggande behov
blev ej tillfredställda
när jag var barn

Nu har jag svårt
att tillfredställa
min egna
grundläggande behov
mat
gå till tandläkaren
sex
städa
motionera

Detta tar all
min kraft

att ej kunna
ge mig själv
utan att
känna skuld
bakom varje
handling
eller bara
skuld för
att jag ej
gör det alls




Fri vers av Ewa Flower
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-17 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower