Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innebörd

 



Jag lovar, det brann ord i kvarteret

kastade löften,

jag hade ingen tillit kvar att ge,

 

jag lovar, 

 

Förlåt mig, dessa fattiga ord ur rika munnar

för många gånger,

bedragen det blev tungt att se,

 

 

Jag lovar,
förlåt


 




Fri vers av LadyFool
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-17 23:18



Bookmark and Share


  peter markurth
Innebörd




Jag lovar, det brann ord i kvarteret

kastade löften,

jag hade ingen tillit kvar att ge,



fina rader
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool