Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

Krafttag

skall

tas

i energiproduktionen

men med begreppen
fifflar man gravt

inte heter det
kärnkraft

strålningskraft
är det

ingen tvekan om saken

radiak
är varningssignalen.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP