Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min pappa..


Din Djävul

Så om jag skriker att jag HATAR DIG,
blir det bättre då?

Om jag slår mig blodig mot en vägg,
känns allt bättre då?

Hur fan kan du vara så jävla dum ditt as?
Hur fan kan du slå dom som du själv har gett liv?
De som inte hade något val...

Känns allt bra nu?




Fri vers av Hippiesoul
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-18 13:54



Bookmark and Share


  Hippiesoul
Det är om min pappa och han slog oss när vi var barn!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul