Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ö i mitt huvud.

Jag vill vara
som ett oskrivet blad

kunna resa tillbaka
dit jag landade en gång.

ge tillbaka alla ord
som jag fångat upp under åren

snurra på tärningen
blunda och chansa

kasta blickar
titta på de sorglösa människorna

hoppa från kapitel
till kapitel

men vare sig jag vill
eller inte

kommer jag aldrig
att komma dit.

till den plats
jag vill leva på.




Fri vers av anajsn
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 16:05



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
snyggt! känner igen mig lite i din text...
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn