Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skuggas hårt mellan två planeter



jag hörde om en dröm
där jag dog en märklig död
världen hånlog mot mig
med ett slag under bältet
på dom
som fortfarande brydde sig

en spå-dam sa till mig
dig väntar en märklig död
du skuggas hårt
mellan två planeter
en av dom
måne i folkmun kallas

imorgon i en dröm
efter märklig död
mellan två planeter
jag vågade inte leva
med dom
som inte brydde sig




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 17:56



Bookmark and Share


    cognitive slender
gillas
2009-02-18

  Roula O
smärtsamt...mycket vackert skrivet!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare