Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett porträtt av lycka


Finns alla svaren

där mellan raderna
på andetagen som
separerar dina ord

eller gömmer de sig någon annanstans
bakom dina ögon
under tårarna?

Romantik är en dröm
som ljuger dig rakt upp
i ansiktet

sveket,

tyngden runt bröstet
kommer alltid vara där
även när den
drar ner en på knä

kommer du ihåg hur vi såg ut tillsammans?


en bild kan betyda tusen ord

men aldrig lika många
som en ärlig puss på din kind










Fri vers av självdestruktiv
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv