Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkonst



Jag känner mig

trasig

av alla ord

som flammade

runt igår

på scen

På alla människor

som är

i sitt huvud




Fri vers av Ewa Flower
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 06:42



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Mycket bra!
2009-02-19

  Cosmic Johanna
Var ni på scen igår?

berätta mer...

Vet att du e på G med poesiuppläsningar,
härligt och spännande allt som sker.

Följer gärna med snart igen vännen.
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Var glad att alla inte är i ditt...
Det är jag.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower