Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Materian



Jordens smärta

känns inom

mig


Materian gör

mig illamående


lager på lager

går jag

igenom

för att

hitta mig

själv




Fri vers av Ewa Flower
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-19 08:52



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Ewa!

Ja, denna dödande smärta kan vi känna alla till mans. Stark dikt. Hälsar Fredrik
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower