Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återbruksdikt, inspirerad av en kompis. Ändrade titeln för symmetrins skull.


Recycled II

allt

             (är ångest)

är bagateller som vi betraktar:

den, detta, dåligt, frapperande, oklart...

 

mönster:

fria fåglar flyr ur inbördes hörn i lättfärdiga gränder

tilltalet till sig

uppvaknandet vid varandras virrvarr




Fri vers av Nanna X
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X