Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstärkt mod



sex liter förstärkt
mod förvarat i flaskor
gröna eller kristallklara
det spelar ingen roll
ikväll de förtäras ska
en orädd superhjälte
ska vinna jackpot i afton

vägen är vid och hjälten trampar snett
han är så glad att han är där
i en frusen sekund...
... ingen annanstans

GLAS och FLASKOR kolliderar till DUNDRANDE BAS

figurer blinkar i hans huvud
heroiskt hjältemod spills
mellan kakel
i gult och grått

sömnens timmar nalkas
aftonens bond-brud har suddats bort
tiden försvann i ultra-rapid

en sittplats i 20 minuter ungefär
bussen rullar hem

flaskorna är tomma
tynande droppar mod pissas ut

nu kroppen vila får
fram till
dag långt ifrån högsta vinst...




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare