Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till Naturen

Gemenskap med mina vänner i skogen
ger välbehag till skillnad från krogen
näring för själen och goda minnen
njuta av dofter som retar sinnen

Tystnaden stilla till andakt förför
sorlet som annars snabbt förgör
valet är enkelt moder natur
I samspel med alltet och sällsamma djur

Dansar lekfullt på mjukaste mossan
lämnar bakom mig vansinnes frossan
Blickar på solen som i gläntan lyser
när jag på min dagliga vandring myser




Fri vers av duvan59
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 21:35



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Naturen och det naturliga kan inte hyllas för ofta...

när man bor i en storstad behöver man påminna sig
om dess helande kraft.
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59