Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad du än sa

Jag älskar att se hur drömmar förverkligar förverkligas
och
hur det
droppar
rinner ner i alla hål och fyller hårsäckarna med allt vi ville åt kom åt

(vi lämnar spår hur vi än bär oss åt)

hur vi än ser på världen med trasor i händerna
av
drömmar
en stämpelkultur lyckades komma över och klippa isär




Fri vers av monstersyndrom
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom