Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som helst...

Jag kan spränga himlens portar
Låsa in mig i helvetet
Flyta i evigheten
Eller springa 1000 mil

In princip vad som helst faktiskt
Bara jag får se ditt leende igen
Fast jag vet att du har lämnat mig
Och jag vet att du är borta

Allt jag ber om är en snabb blick
På gårdagen som försvann för snabbt
Ge mig tid att njuta av det som var
Och jag låter dig gå igen

Ge mig en möjlighet att gråta
Över allt vi någonsin gjort eller kunde göra
Låt mig förbanna mig själv som förstörde
Allt vi haft eller kunde få

Du hatar mig… och jag accepterar det
Jag förtjänade det, allt som jag gjort
Det värsta är att jag inte såg det komma!
Att jag kunde vara så blind

Jag fattar nu att jag inte uppskattade dig…
Att jag inte älskade dig tillräckligt mycket…
Att jag aldrig såg dig för den du var…
Att jag aldrig grät när du gick…

Men jag gråter nu… i mängder
Och jag vet att jag älskade det vi hade
Först nu ser jag dig som du förtjänar
Och allt jag kan tänka på är du

Men jag ska inte tvinga dig att stanna
Ge mig en kyss… Ge mig en smäll
Eller ge mig ett leende
Och du blir fri från mig igen…




Fri vers av Sikska
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska