Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde inte


Jag trodde inte
Att kris-tjatet
Kunde bli värre
Och mer påträngande…

Det kunde det
Uppenbarligen




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-04-22 00:41



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vi har inte sett toppen på det berget än...;-)
2009-04-23

  -Ulla Tilemo- VIP
Jadå, det kommer nog mera ska du se!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO