Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är tillägnad dig...


Mannen

Mjukheten och fastheten i dina händer.
Tryggheten i din famn.

Jag ser på dig
Jag rör vid dig
Smakar försiktigt på din mun
Dina vackra läppar

Är det kärlek
Är det begär

Jag ser på dig
Jag rör vid dig
Smeker mina händer mot din rygg
Dina andetag

Lägger mig stilla bredvid
Andas..

Jag ser på dig
Jag rör vid dig

Vi finns du och jag




Fri vers av Hippiesoul
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-20 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul