Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDET




LANDET



Åkrarna är nyplöjda

Våren spirar i björkens löv


Göken hörs så nära

Ändå så långt borta


Nattens ljus i norr

Gör mig lite galen


Nattfrosten håller oss inomhus

Skön värme i brasan

Gör oss sömniga


inte alla får uppleva

Vårens skiftningar


Jag är tacksam




Fri vers av arja savela
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 18:55



Bookmark and Share


    sofia flow
Vackert igen sparvöga arja
2009-03-08

  Eaglemountains VIP
Mycket vacker vårspegling .....fåglar, natur , frost , himlaljus, nyplöjda åkrar ...
2009-02-20

  Mr Lindemann VIP
Gökar in timmen där grannnen hörs kvittra tidigt på morgonen med sin fru
Får pippi av duvans budsak och greppar morgontidningen likt en korp på vift
Läser om skatan Mona Sahlin och undrar om hon är ett bra alternativ till höken Reinfeldt

Får tuppjuck och går lätt hädan mot himlen
Flaxande med ängalvingar mot skyn likt en skadeskjuten kråka

Ser sedan in i en liten sparvs öga och inser att jag sett delar av gud
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela