Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under utveckling

 

 

orden mina

har varit larver,

parasiter

som lever av andra

nu förpuppas de

för att snart födas

som färgglada fjärilar




Fri vers av Jojo
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-20 19:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att sväva in tillvaron i milda svep likt en fjäril på flykt til nästa blomma

Lovar gott ovh ger en viss tillsyn om en morgondag där våren vaknar in ens längtan om en prunkande tillvaro i blommans tecken
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo