Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sliskig ändå uppriktig halvtaskig tantpoesi ;)


Till "J"

Han går så graciöst,
Vackert och stabilt.

Han har ett leende
Som kan få vem som helst att köra av vägen

Han skulle få min mamma att rodna,
för han är högsta vinsten i svärmorsdrömslotteriet

När han tänker får han rynkor
När har är koncentrerad ler han omedvetet
När han håller om mig dör jag


Av Ömhet
Av Värme
Av Kärlek

 

Visst fan är man kär?




Fri vers av CharlieShane
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-21 14:44



Bookmark and Share


  Bissen
Ja det doftar kärlek lång väg =)
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane