Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterheten




Jag sitter här
med ingenting
bara massa minnen
som får mig
att gråta

Ensamheten
är tärande
den går djupt
in i märgen

Varför blev det
så här?

Lyckan
togs ifrån
mig

Kvar finns
bara
bitterheten




Fri vers av Ewa Flower
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 06:27



Bookmark and Share


  Rockalex
in med den i elden
2009-02-23

  Mr Lindemann VIP
I bitterhet kan man också finna den delen av en som
är värt att lära känna
Bitterhet föds av en icke infriad förv'ntan på någon
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower