Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om... (om ensamhet och kärlek)

Kan det vara så...

...att när jag lämnar mig själv, så kommer ensamheten?


Kan det vara så...

...att jag behöver älska mig själv för att kunna älska andra?


Tänk om det är så...

...att när jag ser andra människor med kärlek
känner jag mig inte ensam längre?




Fri vers av Susy Q
Läst 368 gånger
Publicerad 2009-02-22 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q