Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bästa kusin, Ullis, dog 6 december förra året i cancer.


Korset



Nu kan jag förstå

min kusin Ullis

som på

korset dog


Lyckan togs ifrån henne

med bitterheten

växande inifrån

hon blev ett offer

för sig själv


Nu död och begraven

hon är med mig

vill mig stödja

att ej gå

samma väg

TACK ULLIS




Fri vers av Ewa Flower
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-22 11:33



Bookmark and Share


  Rockalex
Vägvisare har vi allihopa du med och jag med
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower