Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Du höjer din röst och jag hatar dig!

Jag föraktar varje del av dig du hemska människa.

Spottar på dig, din skugga och din röst.

Sliter dig i stycken med mitt hat.




Fri vers av Hippiesoul
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul