Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som miss Sweden

Miss Tageson ville ha långt
ljust hår som kunde flätas
och kastas över axeln

Precis som hästen hon red på
under sommaren
eller som miss Sweden

Miss Tageson önskade sig
blå ögon som den lilla grisen
eller som miss Sweden

Miss Tageson ville ha långa
bruna ben som kalvarna
och som gissa vem

Men mest av allt önskade hon
att hon sluppit döpas
till MissTag.... é sån







Fri vers av lorna
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lorna