Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan droppar av regn



klingande toner flyter
iväg mellan dina
hjärtslag
hör du att det är jag
som spelar för dig
hör du att det är jag
som vill tränga mig på
mellan dina andetag
för att förorena din luft
med ångest-ackord
och melodier ifrån framtiden

mellan droppar av regn
vill jag kyssa dig igen
som att läsa mellan rader
kan du tolka och torka
mina tysta tårar?

dagen spelar en långsam ballad
på 33 varv per minut
jag darrar som ljudet
av en mollstämd gitarr
kanske en dag
solot kan bli klart

mellan dropparna
och sådär halvt mellan raderna
tänker jag på dig
igen...




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-23 14:47



Bookmark and Share


  ia VIP
helt fantastiska vackra rader
som innehåller så otroligt mycket känslor
kanon
2009-03-31

  sachie
Vacker skrivet. Får det att skölva innombords. ^_^
2009-03-01

  Roula O
såååå vackert! Fina rader :)

"mellan droppar av regn
vill jag kyssa dig igen
som att läsa mellan rader
kan du tolka och torka
mina tysta tårar?"
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare