Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med tvål

jag tvättar bort tystheten
med din tvål av

av något annat en
vad du trodde var där

jag tvagar av mig
skruden av tysthet

grå tristess, mina ögon
är bara tårande speglingar

av andras ögons tårar




Fri vers av virre
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre