Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen som inte fanns

i syrenens knoppar
gömde sig en gång
en dröm om evighet

och havets vågor sjöng
för de som trodde
på livets under

månen sjönk
och solen steg
min sista sommarnatt

och min eviga tro
dog
då du visade mig vägen
som inte fanns

låt mig somna i dina armar
och vakna upp i himlens blå

jag fann aldrig något på jorden.




Fri vers av Tidslös
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-09-05 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös