Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandad

Het andedräkt i nacke,
fimpad Marlboro på golvet
Aska i Hår
Pust,pust

Se men inte röra
Göra utan att förstöra
Skratta utan att Le

Stundens hetta som påvisar motsats
En ångest likt expresspaket
Ånglok över känslospår
Nästa Anhalt Längtan

Varje sekund likt parasit
Tickar över tårar
Slår för evig lycka
Öronbedövande tystad
Glöd i Hjärta

Älska utan att Sakna
Längta utan att älska
Hoppas på fastland
Slå ut ankare, hitta ro

Ett tystnads lugn ..




Fri vers av CharlieShane
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane