Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidvattnade tårar

har en tycka-synd-om-dag
när stora tårar smyger
utför mina kinder
men bara i hemlighet
för just nu får du inte
torka mina tårar
De ska etsa sin bana
på mina kinder,
gröpa ur och bygga grottor
och där ska jag gömma mina sorger
tills jag kan höra tidvattnet komma
-då ska du få torka mina tårar




Övriga genrer av *maihe*
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 00:35



Bookmark and Share


  Jastproject
Vilken fin beskrivning.
Etsa, gröpa ur för att släppa fram tidvattnet, då vi en annan bättre passande tidpunkt. mognad...
janne
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*