Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förhoppningsvis mognar vi alla....


nuförtiden

nuförtiden gör det inget
om inte himlen
är blå hela tiden

nuförtiden spelar inte
allt någon roll
min kropp
visar mig vägen

i mitt huvud
brinner svaren
följ ditt hjärta
ingenting annat
bara det




Fri vers av Myself
Läst 412 gånger
Publicerad 2004-06-03 09:41



Bookmark and Share


  Pimmelina
så rätt. så sant! utan invecklade utläggningarn (som jag själv inte kan komma undan) fick du fram det viktiga och det nödvändiga! Otroligt begåvat!
2004-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself