Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstår fan inte hur någon kan älska mig så mycket Jag är ditt allt säger du. Och jag bara sårar dig. Jag förtjänar fan inte kärlek.


Varför förstår du inte? Vakna.. snälla.

Förlåt mig för vad jag har gjort
(Jag varnade dig)

För vad jag är
(Jag kommer bara såra dig)


Och för vad jag kommer att göra
(snälla förstå)


Jag gör det bara för att jag är rädd.
(Varför älskar du mig fortfarande?)


Jag är rädd



Rädd...



Varför hatar du inte mig?


Som alla andra?



Snälla förstår.


Jag är inge bra.










Snälla?




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 18:26



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Berör gör du, mycket.
Bokmärker.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var