Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

Det står klart
att vårt största problem
i vårvintern just nu
det är att inte halka

kanske livet hänger
på det

därför följer jag vår stig
genom skog
över berg
och strör ut aska

annars når vi
kanske inte
obrutna
vårt hem.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-02-25 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP