Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud gentemot din

 

mobilen vibrerar
meddelande mottaget
- ett fånigt léende målas på mina läppar -

dörrklockan plingar
vrider om låset och öppnar
- fångar dig i mina armar -

ett möte mellan två blickar
två kärlekstörstande munnar
smakar sötman på varandras läppar
- du ger mig hjärtklappningar -

håller en underbar flicka i min famn
TVn står på och myshumöret kikar fram
- du får mig att känna mig alldeles hög och varm -

min hud gentemot din
så mjuk och len
vi är vakna fast timmen är sen
- magi skapas mellan våra ben -

kvällen når sitt slut vid gryningen
då månen lämnar plats för solen
du ligger i min famn
- de känns som att jag är i himlen -

sedan åker du hem igen
en kram och en kyss vid bilen
kvar står jag med huvudet bland molnen
fortfarande kvar i drömmen
- hoppas jag får träffa dig snart igen -

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 2289 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2009-02-26 01:02



Bookmark and Share


    Fröken Cecilia
Läser och ler. Så fint och verkligt.
2015-10-23

  Angela Engström
Jättevackert. Det är precis så det känns..
2013-04-21

  TheMaskedMisery
älskar den här

du ger mig alltid en så målande bild av livet
2013-03-06

  Ericafika
den här är ju bara så himla förtjusande
2013-03-05

  * MARY *
" magi skapas mellan våra ben " så himla braaaa !!!!!
2010-10-24

  Tera
så fin...det hoppas jag med att du får...
2010-02-03

  modda
helt otroligt vacker!!
2010-01-27

  Maiah VIP
Vacker beskrivning av ett kärleksmöte...
2010-01-04

  Nina Nightwish
Vackert!
2010-01-01

  Junali
Så jävla bra!
2009-12-09

  Diffusiaria
underbar
2009-09-17

  eatinginside
Grymt! :)
2009-07-27

  Måndagsbarn
jag är kär i dina texter!
2009-07-16

  AjBi
Oerhört vackert beskrivet av pirret, väntan, förlösnngen och den saliga lyckan :-)... den som man aldrig vill ska ta slut.
2009-03-23

  firefire
väldigt vacker kärleksbeskrivnig!
2009-02-27

  kärleks ängel
de underbara kärleken!
2009-02-26

  VampyrÄngel
ÅH vad jag tycker om det här ^^
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP