Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Jag vaknade
med ögonen slutna
och lät livet
passera

Min nyfikenhet var inte väckt
fåglarna sjöng inte




Övriga genrer av Jess81
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-26 08:44



Bookmark and Share


  Dilsewat
Begynnelsen av en dag, avgör det mesta!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jess81