Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig, jag kan nog inte följa dig längre än hit om än mitt hjärta gråter

dina händer
heta i mitt hår
din närhet mot min kropp
jag blir andlös, försvarslös

din värme öppnar upp mitt bröst
plöjer fåror där du inte hör hemma
du sår frön men överger dem
då de sticker upp små gröna huvuden
och ber om kärlek och omsorg

föser ut, trycker ner
kyla mot värme, hetta mot frost
fönstren immar igen
synen blir dimmig av tårar

för skrattet och gråten
är två skadeskjutna systrar
då du finns intill och smeker
bara bröst och heta kinder

efter dig lämnar du spår som min inre krigare
aldrig kan tyda och därför
säger klanmodern till mitt hjärta
"du måste lämna honom att vandra
på sina krokiga stigar
och dit mitt barn, kan du aldrig någonsin gå"





Fri vers av Jess81
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-18 23:06



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Värd att läsa
Så många fina sanna sätt att uttrycka; passion, omsorg, glömska och saknad.
"dina händer
heta"
"sår frön men överger dem"...
"för skrattet och gråten
är två skadeskjutna systrar"..
.
2010-09-19

  soulsistah
känner igen mig i detta på något sätt. bra känsla, fint!
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jess81