Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätter som inte ges

beskriver dagar som går
sorger som gör spår

dansar vi in i
tiden som gått?

skulle du ha
gjort samma val
som jag gör nu

bestrycker din själ
min vardag som
jag styckar upp dig

som en styckesvara
som samhället inte ger
rätt att vara

och jag gråter
över allt det
som varit

jag gråter över
allt det som lider

jag gråter över
rätter som inte gess




Fri vers av virre
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre