Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga många, mycket och så mer.

 

Tänk så många dikter jag skrivit med dig i åtanke.

Så många vackra rader,

så fina bilder,

så underbara drömmar.

 

Tänk så många timmar jag tänkt med värme på dig.

Så många snälla viljor,

så fina önskningar,

så underbara minnen.

 

Tänk så många gånger vi pratat med varandra om allt.

Så många glada berättelser,

så fina upplevelser,

så underbara ord.

 

 

Tänk så många timmar jag lyssnat på dig då du behövt.

Så mycket förståelse jag försökt visa

råd jag försökt ge

och hemligheter jag bevarat.

 

Tänk så många gånger jag visste att vi var vänner.

Så mycket pengar jag sänt,

saker jag givit

och problem jag fixat.

 

Tänk så många dikter vi skapat då sanning varit nära.

Så mycket fabler som berättats,

inbillningar som svidit

och omvägar vi tagit.  

 

 

Tänk att jag trodde mig veta att jag känner dig

Så mycket många som dementerats,

många mycket som förnekats

och att inte ens så fanns.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf