Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag bli glad eller ledsen?

 

Springa efter tåget

eller gå från stationen?

Acceptera solnedgången och ta emot natten

eller låtsas som om jag inte bryr mig,

kan glömma

och sparka på någon som redan ligger på perrongen.

Som du tydligen kan.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 13:07



Bookmark and Share


  Vinkelns
Häftigt beskrivet, tidsandans dilemma. Aktion -reaktion, agera eller blunda och låtsas. Vasst på nästan tyst sätt.
2009-02-26

  emye
fint skrivet!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf