Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmms. Konstig osv.


bara du stannar

Jag skulle måla
hela världen
i vilken färg
du ville

sen skulle
jag
visa dig allt det bra




säga åt dig
att blunda
när det

dåliga snurrade förbi

aldrig släppa taget
om dig



jag lovar dig,
jag ska måla
hela världen
bra

igen




bara du stannar




Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.