Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyvakna känslor

 

 

känslan av att finnas till
väcks när du ser på mig
ett längre ögonblick
än du egentligen behöver

känslan av att vara bra
vaknar morgonpigg
när du helt utan anledning
bjuder på dig själv

känslan av att vara jag
ligger och väntar på
nästa ögonblick du ger mig
bara för att du vill




Fri vers av Jojo
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 14:40



Bookmark and Share


    Mejja
Vackert till punkt!!!
Läsning som njutes.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo