Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Regnbåge, kanske...

 

 

i regnbågens alla färger skiftar hennes smittande skratt

inte så mycket för att någon gjort henne glad

utan för att hon lever

och är just den

hon är




Fri vers av Jojo
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 14:43



Bookmark and Share


    Mejja
Vacker och fylld av frid. Underbar läsning
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo