Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan (6)



Det känns
svårt
att väcka
dig

Vill ruska
om dig
hänga dig
upp och ner

Jag vill
försöka
allt
och
lite
till

Men
vad hjälper
det
om du
ej vill

Jag vill bli
sedd
hörd
och
lyssnad till
av
dig




Fri vers av Ewa Flower
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 15:01



Bookmark and Share


  Rockalex
Alla har vi våra val

han också


kanske

ska

du

ge

honom

en

omgång

till
2009-02-27

    FinnRaggarn
Ja ,men snälla inte upp o ner.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower