Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smakar av ensam

för du och du
och du

ni vet hur jag
smakar av saknad

en saknad ensamhet
utan möjlighet

att bara
släppa
taget





Fri vers av virre
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre