Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla..

Du lilla, så stilla
du vilar i min famn

så trygg och lugn

dina ögon öppnar
hjärtats dörr.

Ditt skratt, dina händer
och små fötter...

Så lätt springer fram

nyfiken,sökande

efter något nytt







Fri vers av Margithe VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 20:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Små forskare är vi alla, redan från början.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP