Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänsla


Känner lukten av höst
fuktiga löv, jord, nattkyla


tänder ljus inombords




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-09-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic