Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjuten

 

Rekyl
tryck av rörelse

skjut från
ammunitionen
DU

lägg an detta sår
sikta frånvaron
skadeskjut

fallande
kallande

kärlekens motsats
rörelsen i
ammunitionen
DU

 

09.02.26




Fri vers av Lena Renman
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sårad....metaforisk mord!
Snyggt!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman