Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klär dig inte vit

 

Har aldrig trott

att du varit en ängel.

Det berättade min farmor

för mig

redan innan du föddes,

natten innan hon begravdes.

 

Vet att du är klädd i svart,

att såren dig förstört,

gjort dig omöjlig.

 

Att älska

är dock inte att glorifiera.

Det är att veta,

det är att förstå

utan att hjärtat slutar att slå.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 23:28



Bookmark and Share


  Svartsilver
Mycket mystik och otroligt vackert skrivet.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf