Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyfan på distans säger jag bara Fyfan...


Varför lämnar du mig ensam, när du egentligen inte vill det?

Jag visste det


Min lycka är aldrig långvarig

Det är ju som vanligt




Jag är ensam


så jävla ensam



Vill ha dina armar om mig

Vill att du kramar om mig


Och aldrig lämnar mig

Jag vill höra dig viska i mitt öra


Att du älskar mig




Jag är ensam


så jävla ensam





Du var bara tvungen

Att stanna den extra dagen

Jag sa till dig

Men du lyssnade inte

Och nu kommer jag kanske aldrig få se dig igen

Aldrig få känna dina läppar

Din värme.



Jag är ensam...




Så jävla...





Ensam..




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 01:49



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
sebastian?
2009-03-05

    Skrivarn
Usch man känner igen sig i känslorna i dikten: Ensamhet, uppgivenhet, smärtsamt längtansfull....massa jobbiga känslor där
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var