Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På språng



Så var det frejdiga siv från Vreta
baka semlor så goa och feta
att maken Hugo
smällde i sig tjugo
och aldrig hade nån sån ränndreta





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 501 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-02-27 09:01



Bookmark and Share


  Howlit
Hahahaha...snyft... aj... min mage. Skrattkramp så här på morgonkvisten kan aldrig vara bra för blodtrycket=)

Känner du min pappa???
Han satte i sej 15 kroppkakor en gång. I sin glans STORA dagar.

DET borde någon här i Karlshamn skalda om

Tack för ett härligt skratt Bodil=)
2009-03-03

  Yvonne
Så var det dags för en skämtsam limerick på raken efter högstämd lyrik. Du har då bredd i ditt diktande så det förslår. Toppen.
2009-02-27

  Lyckohäxan Enediel
Haha tack! Den här var underbar att läsa!
2009-02-27

  Lena Krantz VIP
Ha ha....ja efter tjugo stycken så...händer det saker!

så är det bara

Kul limerick!
2009-02-27

  Erik L
En typisk dikt i den genre du behärskar mästerligt. Fyndigt, lekande lätt rimmat; Ja, det är dina verser i ett nötskal!
2009-02-27

  Maria T
Det får vara måtta på allt.
2009-02-27

  Rosen VIP
Ha ha.......
Mungiporna upp för mig!
Riktigt bra skrivet av dig!
2009-02-27

    BetweenTheLines
haha-du är för jävlig på det här!
2009-02-27

  Carola Zettergren
:):)hihi
2009-02-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahahahaha
Du är underbar som bjuder
mig på gapskratt.
Jag kan riktigt höra din
dialekt sjunga :-)
2009-02-27

  © anakreon VIP
Ja, ibland rinner det då till!
Calle
2009-02-27

  Lilla My* VIP
:))Ja, se dä ä väldige språng en tar i dette tillstånd!!
Finvirkat i fastetid:))
2009-02-27

  Kristina Wallbing
ajajaj! Det blev kanske en semla för mycket!
Tack för skrattet!
2009-02-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Finsmaklig limmirick. Ler
2009-02-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Fantastisk limerick! Bra! Skulle t om ha kunnat skriva "rännsketa" på slutet! Eller kanske det skall vara så? Hälsar vännen Fredrik
2009-02-27

  Njord
Härliga Bodil!
Det finns ingen mer som du.
Njuter av dina dikter antingen de är vemodigt vackra eller burleskt komiska.
2009-02-27

    Maria Malm
Hehe..tack för skratt!
2009-02-27

  Maria Zena Viklund
haha du e ljuvlig du!
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg