Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daisuki Daisuki

Dina ögon blixtrar i stjärnornas sken,
här i mörkret lyser inte ens stjärnorna,
ingenting kan bli som förut.
Jag älskar dig,
jag älskar dig.
Och vi måste kämpa mot världen.




Fri vers av rabbitheart
Läst 344 gånger
Publicerad 2004-06-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart